Bubbelbal

796d7dd7-fa2b-46fb-88cd-07008b92d060

Bubbelbal/Bubbelvoetbal

Bubbelbal is een hilarische activiteit en inzetbaar op vele verschillende evenementen. Bubbelbal is een sportieve en uitdagende activiteit, maar vooral erg grappig om te zien en te doen. Deze bubbelballen kun je op vele verschillende manieren inzetten. Je kunt ze bij ons huren voor een leuke sportdag, familiedag, teamuitje of kinderfeestje. Deze activiteit kan ook worden gegeven onder begeleiding van een evenement coördinator van Bubbelbalhuren.nl. De coördinator zorgt voor de op- en afbouw, begeleiding van de activiteit en voor een goed verloop van de activiteiten. De deelnemers zullen verschillende games spelen waarbij ze de strijd tegen elkaar aangaan. Wie is de sterkste in de ring? Wie kan de mooiste koprol? Een leuke stoelendans en wie wint het afsluitende potje bubbelbal voetbal.

Bij Bubbelhuren.nl kun je kiezen uit twee opties huren of verzorgd. Wil je nergens meer aan denken? Kies dan voor de optie verzorgd, wij zorgen voor de op- en afbouw en locatie in overleg. Het evenement wordt geleid door eén van onze vrolijke event coordinators, deze is aanwezig om van de activiteit een groot succes te maken. We zorgen voor leuke afwisselende games en kunnen daarnaast ook schema’s verzorgen voor een leuke sportdagen. De bubbelbal is goed te combineren met één van onze andere activiteiten.

€240

Huren

€200

Huren

€180

Huren

€25

Verzorgd

€22,50

Verzorgd

€20

Verzorgd

Wat is er inbegrepen bij het pakket?

Game materialen

Maak gebruik van de beste materialen op de markt. Alle materialen zijn gereinigd met 100% natuurlijke schoonmaakmiddelen. 

Bezorgen & opzetten

Wij bezorgen de materialen naar de gekozen locatie. We zetten de materiaal en de games klaar voor een stress vrij evenement. 

Evenement coördinator

Onze ervaren evenement coördinatoren leren alle deelnemers hoe je veilig aan de slag kan. Ze zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.  

Ongelimiteerd aantal spelers

Bij het huren van onze materialen zit er geen limiet aan het aantal spelers die mee kunnen doen. Je kunt gemakkelijk elke 5 minuten wisselen. Ideaal voor grote groepen. 

Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal wordt gespeeld met twee teams van 4 vs 4 of 5 vs 5. Voetbal met een paar extra elementen, je mag elkaar omver duwen (ook de keeper). Maak jij de competitie in?  

Bubbel rugby

Wijs een speler aan die de rugbybal is. Scoor een punt door de rugbybal in de eindzone van de tegenstander te krijgen. Vergeet niet je eigen zone te verdedigen! 

Free for all

Elke speler speelt voor zichzelf. Probeer de andere spelers om te gooien. De gene die als laatste overblijft wint het spel. Vergeet niet dat je vijanden tijdelijke als vriend kan gebruiken

Bescherm de koning

Twee teams spelen tegen elkaar voor de eeuwige roem. Kies een koning of Koningin en probeer deze te verdedigen. Ondertussen probeer je die van de tegenstander om te gooien. Het eerste team met drie punten wint!

Haai en vissen

Wijs een speler aan die de rugbybal is. Scoor een punt door de rugbybal in de eindzone van de tegenstander te krijgen. Vergeet niet je eigen zone te verdedigen! 

Pak de vlag

Probeer de vlag van de tegenstander te pakken die in de eindzone staat van de tegenstander. Wordt je omgegooid wanneer je de vlag in je bezit hebt, dan moet de vlag weer terug naar het begin. Het team dat het eerst drie vlaggen heeft wint!

FAQ

De minimale leeftijd is ongeveer 7. Kinderen jongeren dan 7 hebben vaak moeite om het lang vol te houden. 

Een kleine gymzaal is voor een kinderfeestje of BSO activiteit prima. Voor volwassen is het verstandig om iets meer ruimte te hebben. De meeste evenementen worden buiten gespeeld of gras, zand of kunstgras veld. 

De bubbelballen mogen gebruikt worden op kustgras, gras of een sportvloer. Zorg ervoor dat er geen scherpe voorwerpen of grote obstakels op het speelveld liggen. 

Nee, het sporten in een bubbelbal is zeker intensief. We adviseren om veel af te wisselen en genoeg rust te nemen. Bubbelbal is niet blessures gevoelig.

Ja, dat is zeker mogelijk. De ballen kunnen worden opgehaald en terug gebracht worden in Vianen. De bubbelballen passen in een normale auto, het is wel verstandig om de bank plat te gooien en de auto helemaal leeg te halen. 

Bij normaal gebruik van de bubbelballen is schade in principe niet mogelijk. We gebruiken bubbelballen van zeer hoge kwaliteit. Een klein gatje kan afgeplakt worden met een klein stukje ducttape, daarna kun je gewoon doorspelen. Indien er toch grotere schade is ontstaan doordat de bubbel bijvoorbeeld op straat, in de bosjes of op een ander object is gekomen dan dient dit direct gemeld te worden bij je contactpersoon

Ja, ze zijn eenvoudig in gebruik. Leg de bal op ze zijkant en kruip erin. In de bal zijn twee handvatten en een soort rugzakje aanwezig, houd de handvatten goed vast en doe de rugtas om. 

Reviews

5/5
Een top kinderfeestje met bubbelbal onder begeleiding van een super vriendelijke sportdocent. Het feestje had leuke afwisselende spelletjes en een geweldige sfeer.
Marscha
Amersfoort
5/5
Het was een geweldige activiteiten voor ons korfbal kamp, de bubbelballen waren erg prettig in gebruik
K.V. Viko
Vianen
5/5
De kinderen van de BSO vonden het een geweldige activiteit. De hele dag lekker rollen en botsen tegen elkaar. De nieuwe bubbelballen zitten erg prettig, ook voor wat kleinere kinderen.
Partou laan van maarschalkerweerd
Utrecht

Waarom kies je voor Bubbelbalhuren.nl?

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van unieke en geweldige evenementen

8 jaar ervaring

Fun Games

Snelle reactie

Beste materiaal