Tarieven

Bij Bubbelhuren.nl kun je kiezen uit twee opties huren of verzorgd. Wil je nergens meer aan denken? Kies dan voor de optie verzorgd, wij zorgen voor de op- en afbouw en locatie in overleg. Het evenement wordt geleid door eén van onze vrolijke event coordinators, deze is aanwezig om van de activiteit een groot succes te maken. We zorgen voor leuke afwisselende games en kunnen daarnaast ook schema’s verzorgen voor een leuke sportdagen. De bubbelbal is goed te combineren met één van onze andere activiteiten.

€240

Huren

€200

Huren

€180

Huren

€25

Verzorgd

€22,50

Verzorgd

€20

Verzorgd

Wat is er inbegrepen bij het pakket?

Game materialen

Maak gebruik van de beste materialen op de markt. Alle materialen zijn gereinigd met 100% natuurlijke schoonmaakmiddelen. 

Bezorgen & opzetten

Wij bezorgen de materialen naar de gekozen locatie. We zetten de materiaal en de games klaar voor een stress vrij evenement. 

Evenement coördinator

Onze ervaren evenement coördinatoren leren alle deelnemers hoe je veilig aan de slag kan. Ze zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.  

Ongelimiteerd aantal spelers

Bij het huren van onze materialen zit er geen limiet aan het aantal spelers die mee kunnen doen. Je kunt gemakkelijk elke 5 minuten wisselen. Ideaal voor grote groepen. 

Waarom kies je voor Bubbelbalhuren.nl?

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van unieke en geweldige evenementen

8 jaar ervaring

Fun Games

Snelle reactie

Beste materiaal