Voetbal Dartboard

07e02e05-903e-49ae-af0b-43aa19150108

Voetbal Dartboard

Huur nu ons voetbal dartboard en geef je feestjes, evenementen en bijeenkomsten een extra dimensie! Het voetbal dartboard is een uniek spel dat de precisie van darts combineert met de opwinding van voetbal.

 

Ons voetbal dartboard is gemaakt van duurzame materialen en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het is eenvoudig op te zetten en af te breken, waardoor het perfect is voor feestjes en evenementen van elke omvang. Het dartboard wordt geleverd met alle benodigde accessoires, inclusief voetballen en een blower.

 

Het voetbal dartboard is een geweldige manier om je gasten te vermaken en interactie te stimuleren. Of je nu een verjaardagsfeestje, een bedrijfsuitje of een familiebijeenkomst organiseert, dit spel zorgt voor een gegarandeerd succes. Daarnaast is het voetbal dartboard ook perfect voor scholen, sportverenigingen en andere organisaties die op zoek zijn naar een leuke en uitdagende activiteit.

 

Neem nu contact met ons op om ons voetbal dartboard te huren en voeg een extra dimensie toe aan je volgende evenement!

Tarieven vanaf

€120

Huren per dag

€50

Begeleid per uur

FAQ

De minimale leeftijd is ongeveer 7. Kinderen jongeren dan 7 hebben vaak moeite om het lang vol te houden. 

Een kleine gymzaal is voor een kinderfeestje of BSO activiteit prima. Voor volwassen is het verstandig om iets meer ruimte te hebben. De meeste evenementen worden buiten gespeeld of gras, zand of kunstgras veld. 

De bubbelballen mogen gebruikt worden op kustgras, gras of een sportvloer. Zorg ervoor dat er geen scherpe voorwerpen of grote obstakels op het speelveld liggen. 

Nee, het sporten in een bubbelbal is zeker intensief. We adviseren om veel af te wisselen en genoeg rust te nemen. Bubbelbal is niet blessures gevoelig.

Ja, dat is zeker mogelijk. De ballen kunnen worden opgehaald en terug gebracht worden in Vianen. De bubbelballen passen in een normale auto, het is wel verstandig om de bank plat te gooien en de auto helemaal leeg te halen. 

Bij normaal gebruik van de bubbelballen is schade in principe niet mogelijk. We gebruiken bubbelballen van zeer hoge kwaliteit. Een klein gatje kan afgeplakt worden met een klein stukje ducttape, daarna kun je gewoon doorspelen. Indien er toch grotere schade is ontstaan doordat de bubbel bijvoorbeeld op straat, in de bosjes of op een ander object is gekomen dan dient dit direct gemeld te worden bij je contactpersoon

Ja, ze zijn eenvoudig in gebruik. Leg de bal op ze zijkant en kruip erin. In de bal zijn twee handvatten en een soort rugzakje aanwezig, houd de handvatten goed vast en doe de rugtas om. 

Reviews

5/5
Een top kinderfeestje met bubbelbal onder begeleiding van een super vriendelijke sportdocent. Het feestje had leuke afwisselende spelletjes en een geweldige sfeer.
Marscha
Amersfoort
5/5
Het was een geweldige activiteiten voor ons korfbal kamp, de bubbelballen waren erg prettig in gebruik
K.V. Viko
Vianen
5/5
De kinderen van de BSO vonden het een geweldige activiteit. De hele dag lekker rollen en botsen tegen elkaar. De nieuwe bubbelballen zitten erg prettig, ook voor wat kleinere kinderen.
Partou laan van maarschalkerweerd
Utrecht

Waarom kies je voor Bubbelbalhuren.nl?

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van unieke en geweldige evenementen

8 jaar ervaring

Fun Games

Snelle reactie

Beste materiaal