Bubbelvoetbal huren Vianen

Bubbelbal Vianen

Bubbelvoetbal huren Vianen

Op zoek naar een onvergetelijke activiteit voor jouw evenement in Vianen? Zoek niet verder! Bubbelbalhuren.nl is de grootste aanbieder van bubbelbalvoetbal in de regio en staat garant voor hilarisch plezier. Of je nu een sportdag, familiedag, teamuitje of kinderfeestje in Vianen organiseert, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wat maakt Bubbelbalhuren.nl zo uniek? Allereerst bieden we een uitgebreid assortiment van hoogwaardige bubbelballen die zorgen voor een sportieve en uitdagende ervaring. Onze bubbelballen zijn stevig en veilig, waardoor je onbezorgd kunt genieten van het spel. Daarnaast hebben we ervaren evenement coördinatoren in dienst die zorgen voor een vlot verloop van jouw evenement. Van de op- en afbouw tot de begeleiding van de activiteiten, wij regelen het allemaal.

Tijdens het bubbelbalvoetbal evenement in Vianen bieden we een scala aan uitdagende spellen. Van het testen van kracht en behendigheid in de ring tot het tonen van indrukwekkende koprollen, er is altijd iets te beleven. Daarnaast organiseren we leuke spellen zoals een stoelendans en sluiten we af met een spannend potje bubbelbalvoetbal. Gegarandeerd plezier en competitie voor alle deelnemers!

 

 

Als grootste aanbieder van bubbelbalvoetbal in de regio Vianen, streven we ernaar om jouw evenement tot een groot succes te maken. Of je nu een bedrijfsuitje, een teambuildingactiviteit of een verjaardagsfeestje organiseert, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om je boeking te regelen.

 

We kijken ernaar uit om samen met jou het beste bubbelbalvoetbal evenement in Vianen te creëren!

 

€180

Huren

€20

Verzorgd

Wat is er inbegrepen bij het pakket?

Game materialen

Maak gebruik van de beste materialen op de markt. Alle materialen zijn gereinigd met 100% natuurlijke schoonmaakmiddelen. 

Bezorgen & opzetten

Wij bezorgen de materialen naar de gekozen locatie. We zetten de materiaal en de games klaar voor een stress vrij evenement. 

Evenement coördinator

Onze ervaren evenement coördinatoren leren alle deelnemers hoe je veilig aan de slag kan. Ze zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.  

Ongelimiteerd aantal spelers

Bij het huren van onze materialen zit er geen limiet aan het aantal spelers die mee kunnen doen. Je kunt gemakkelijk elke 5 minuten wisselen. Ideaal voor grote groepen. 

Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal wordt gespeeld met twee teams van 4 vs 4 of 5 vs 5. Voetbal met een paar extra elementen, je mag elkaar omver duwen (ook de keeper). Maak jij de competitie in?  

Bubbel rugby

Wijs een speler aan die de rugbybal is. Scoor een punt door de rugbybal in de eindzone van de tegenstander te krijgen. Vergeet niet je eigen zone te verdedigen! 

Free for all

Elke speler speelt voor zichzelf. Probeer de andere spelers om te gooien. De gene die als laatste overblijft wint het spel. Vergeet niet dat je vijanden tijdelijke als vriend kan gebruiken

Bescherm de koning

Twee teams spelen tegen elkaar voor de eeuwige roem. Kies een koning of Koningin en probeer deze te verdedigen. Ondertussen probeer je die van de tegenstander om te gooien. Het eerste team met drie punten wint!

Haai en vissen

Wijs een speler aan die de rugbybal is. Scoor een punt door de rugbybal in de eindzone van de tegenstander te krijgen. Vergeet niet je eigen zone te verdedigen! 

Pak de vlag

Probeer de vlag van de tegenstander te pakken die in de eindzone staat van de tegenstander. Wordt je omgegooid wanneer je de vlag in je bezit hebt, dan moet de vlag weer terug naar het begin. Het team dat het eerst drie vlaggen heeft wint!

Waarom kies je voor Bubbelbalhuren.nl?

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van unieke en geweldige evenementen

8 jaar ervaring

Fun Games

Snelle reactie

Beste materiaal