Bubbelbalvoetbal huren Utrecht

Bubbelbalvoetbal Utrecht

Bubbelbalvoetbal Huren Utrecht

Bubbelbalhuren.nl is dé plek waar je terecht kunt voor het
huren van bubbelballen en het organiseren van een hilarisch bubbelbalvoetbal evenement. Onze bubbelballen zorgen voor een sportieve en uitdagende activiteit die vooral erg grappig is om te ervaren. Of je nu een sportdag, familiedag, teamuitje of kinderfeestje in Utrecht organiseert, bubbelbalvoetbal is de perfecte toevoeging voor plezier en competitie. 
Bij Bubbelbalhuren.nl bieden we niet alleen de mogelijkheid om bubbelballen te huren, maar je kunt er ook voor kiezen om een ervaren evenement coördinator in te schakelen. Onze coördinator zorgt voor de op- en afbouw van het evenement, begeleidt de activiteit en zorgt voor een vlot verloop van de spellen. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je volop genieten van het evenement. Tijdens het bubbelbalvoetbal evenement zullen de deelnemers betrokken worden bij verschillende uitdagende spellen. Van het testen van kracht in de ring tot het tonen van indrukwekkende koprollen, er is altijd iets te beleven. Daarnaast organiseren we een leuke stoelendans en sluiten we af met een spannend potje bubbelbalvoetbal. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden vol plezier en competitie.

 

 

Dus als je bubbelbalvoetbal wilt huren in Utrecht, ben je bij Bubbelbalhuren.nl aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreide service en zorgen ervoor dat je evenement in Utrecht een gegarandeerd succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om je boeking te regelen. We kijken ernaar uit om samen met jou een hilarische en sportieve dag te beleven!

 

€180

Huren

€20

Verzorgd

Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal wordt gespeeld met twee teams van 4 vs 4 of 5 vs 5. Voetbal met een paar extra elementen, je mag elkaar omver duwen (ook de keeper). Maak jij de competitie in?  

Bubbel rugby

Wijs een speler aan die de rugbybal is. Scoor een punt door de rugbybal in de eindzone van de tegenstander te krijgen. Vergeet niet je eigen zone te verdedigen! 

Free for all

Elke speler speelt voor zichzelf. Probeer de andere spelers om te gooien. De gene die als laatste overblijft wint het spel. Vergeet niet dat je vijanden tijdelijke als vriend kan gebruiken

Bescherm de koning

Twee teams spelen tegen elkaar voor de eeuwige roem. Kies een koning of Koningin en probeer deze te verdedigen. Ondertussen probeer je die van de tegenstander om te gooien. Het eerste team met drie punten wint!

Haai en vissen

Wijs een speler aan die de rugbybal is. Scoor een punt door de rugbybal in de eindzone van de tegenstander te krijgen. Vergeet niet je eigen zone te verdedigen! 

Pak de vlag

Probeer de vlag van de tegenstander te pakken die in de eindzone staat van de tegenstander. Wordt je omgegooid wanneer je de vlag in je bezit hebt, dan moet de vlag weer terug naar het begin. Het team dat het eerst drie vlaggen heeft wint!

Wat is er inbegrepen bij het pakket?

Game materialen

Maak gebruik van de beste materialen op de markt. Alle materialen zijn gereinigd met 100% natuurlijke schoonmaakmiddelen. 

Bezorgen & opzetten

Wij bezorgen de materialen naar de gekozen locatie. We zetten de materiaal en de games klaar voor een stress vrij evenement. 

Evenement coördinator

Onze ervaren evenement coördinatoren leren alle deelnemers hoe je veilig aan de slag kan. Ze zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.  

Ongelimiteerd aantal spelers

Bij het huren van onze materialen zit er geen limiet aan het aantal spelers die mee kunnen doen. Je kunt gemakkelijk elke 5 minuten wisselen. Ideaal voor grote groepen. 

Waarom kies je voor Bubbelbalhuren.nl?

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van unieke en geweldige evenementen

8 jaar ervaring

Fun Games

Snelle reactie

Beste materiaal