Bubbelbal huren Amersfoort

Bubbelbal huren Amersfoort

Bubbelbal Huren Amersfoort

Welkom in Amersfoort! Bij Bubbelbalhuren.nl kun je genieten van hilarisch plezier dat perfect is voor diverse evenementen in onze prachtige stad. Onze bubbelballen zorgen voor een sportieve en uitdagende activiteit die vooral erg grappig is om te beleven. Of je nu een sportdag, familiedag, teamuitje of kinderfeestje organiseert, bij ons kun je bubbelballen huren voor allerlei gelegenheden. Bovendien bieden we de mogelijkheid om een evenementencoördinator van Bubbelbalhuren.nl in te schakelen. Onze coördinator zorgt voor de op- en afbouw, begeleidt de activiteit en zorgt ervoor dat de spellen soepel verlopen. Tijdens jouw evenement zullen de deelnemers betrokken worden bij verschillende uitdagende spellen waarin ze het tegen elkaar opnemen. Wie blijft het langst overeind in de ring? Wie kan de

meest indrukwekkende koprol maken terwijl ze in een bubbelbal zitten? Daarnaast organiseren we een leuke stoelendans en sluiten we af met een spannend potje bubbelbal voetbal. Gegarandeerd plezier en een gezonde dosis competitie!

 

Als je op zoek bent naar bubbelbalverhuur in Amersfoort, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden een uitgebreide service en zorgen ervoor dat jouw evenement in Amersfoort een onvergetelijke ervaring wordt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om je boeking te regelen. We staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jouw bubbelbalavontuur in Amersfoort of Utrecht een groot succes wordt!

 

 

 

€180

Huren

€20

Verzorgd

Wat is er inbegrepen bij het pakket?

Game materialen

Maak gebruik van de beste materialen op de markt. Alle materialen zijn gereinigd met 100% natuurlijke schoonmaakmiddelen. 

Bezorgen & opzetten

Wij bezorgen de materialen naar de gekozen locatie. We zetten de materiaal en de games klaar voor een stress vrij evenement. 

Evenement coördinator

Onze ervaren evenement coördinatoren leren alle deelnemers hoe je veilig aan de slag kan. Ze zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.  

Ongelimiteerd aantal spelers

Bij het huren van onze materialen zit er geen limiet aan het aantal spelers die mee kunnen doen. Je kunt gemakkelijk elke 5 minuten wisselen. Ideaal voor grote groepen. 

Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal wordt gespeeld met twee teams van 4 vs 4 of 5 vs 5. Voetbal met een paar extra elementen, je mag elkaar omver duwen (ook de keeper). Maak jij de competitie in?  

Bubbel rugby

Wijs een speler aan die de rugbybal is. Scoor een punt door de rugbybal in de eindzone van de tegenstander te krijgen. Vergeet niet je eigen zone te verdedigen! 

Free for all

Elke speler speelt voor zichzelf. Probeer de andere spelers om te gooien. De gene die als laatste overblijft wint het spel. Vergeet niet dat je vijanden tijdelijke als vriend kan gebruiken

Bescherm de koning

Twee teams spelen tegen elkaar voor de eeuwige roem. Kies een koning of Koningin en probeer deze te verdedigen. Ondertussen probeer je die van de tegenstander om te gooien. Het eerste team met drie punten wint!

Haai en vissen

Wijs een speler aan die de rugbybal is. Scoor een punt door de rugbybal in de eindzone van de tegenstander te krijgen. Vergeet niet je eigen zone te verdedigen! 

Pak de vlag

Probeer de vlag van de tegenstander te pakken die in de eindzone staat van de tegenstander. Wordt je omgegooid wanneer je de vlag in je bezit hebt, dan moet de vlag weer terug naar het begin. Het team dat het eerst drie vlaggen heeft wint!

Waarom kies je voor Bubbelbalhuren.nl?

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van unieke en geweldige evenementen

8 jaar ervaring

Fun Games

Snelle reactie

Beste materiaal